remarketing used cars


Tijd is veel geld!

Het gehele preparatieproces van gebruikte voertuigen is een tijdrovende klus en vaak enorm inefficiënt door gebrek aan proces, planning, maar ook urgentie.
De zwakste schakel bepaald de snelheid. We zien ingenomen occasions vaak zonder weder inspectie bij inname op een achter terrein verdwijnen totdat het poetsbedrijf de auto komt ophalen en terugbrengt wanneer die klaar is. Om vervolgens extra onvoorziene beschadigingen te ontdekken of buiten weer nat te regenen.
Foto's worden gemaakt wanneer er tijd is en als het buiten droog is. Publiceren op advertentiekanalen gebeurt als het ''rustig'' is. And so on...
Een klein beetje gechargeerd, maar helaas nog aan de orde van de dag.

Herkenbaar?

Voertuig preparatie

Automatische fotostudio

fabricage


Idealiter zou het re-marketingproces als een fabriekslijn moeten functioneren.
Alle schakels van het End to End proces, binnenkomst tot en met transport, moeten op elkaar worden afgestemd als een naadloze productielijn om de Time to Market zo kort mogelijk te houden.
Centralisatie van het proces kan vanaf een bepaald volume al vrij snel een positieve oplossingen bieden voor veel retailers van gebruikte voertuigen.
Denk maar eens aan:

Wassen - Voertuiginspectie - (her)Calculatie - Bestemming bepalen - Preparatie - Schadeherstel - Smart Repair - Technisch onderhoud en reparatie - Poetsen - Polijsten - Cleanen - Fotograferen - Fotostudio - Online publicatie - Pricing - B2B Trader Sales - Transport

grip


Overwegen jullie zelf een re-marketing centrum voor het centraliseren van deze processen? Of zijn er kansen voor optimalisatie in het huidige proces? Wij bieden ondersteuning om dit volledige traject te initiëren en ook te begeleiden om meer grip op de business te krijgen. 1 dag tijdwinst kan al snel €7.500 per dag besparen...


Voor Leasemaatschappijen die de stap naar B2C maken of gemaakt hebben, is support bij optimalisatie werkzaamheden erg lucratief.


Hulp nodig met een fotostudio? Ook dat is geen probleem voor ons!


Gereed voor verkoop