occasion management support ''ingeruild''

nieuwe bedrijfsrichting

1 oktober 2019

De hervorming van de diensten hebben uiteindelijk geleidt tot een nieuwe bedrijfsnaam welke beduidend beter aansluiting geeft op de hedendaagse activiteiten.
Een vernieuwing die na ruim 6 jaar eigenlijk best logisch en erg welkom is.

Per 1 oktober 2019 is dan ook ‘’Automotive Retail Consultancy’’ operationeel actief.


‘’Samen bouwen aan de toekomst van Automotive Retail’’

Diverse gebeurtenissen in de branche leverde vooral een rijkdom aan ervaringen op. Van kleine lokale projecten tot grote complexe Europese implementaties hebben de basis gelegd om opnieuw invulling te geven aan de toekomst. Hier past logischerwijs een herziene strategie en visie bij voor de komende 5 jaar als onderneming.


‘’Van Concept tot Realisatie’’

Vanuit de breedtegroei zijn we de diepte in gegaan met de ontwikkeling van oplossingen die dienen als middel en fundament voor Automotive retailers bij het succesvoller ondernemen. Ieder project heeft natuurlijk eigen kenmerken en doelen. Echter kan hierbij advies, begeleiding of projectmanagement ook al voldoen aan de behoefte. Een zekerheid is dat ontwikkelingen versneld ingezet dienen te worden in de Automotive Retail ten behoeve van de toekomstbestendigheid van veel organisaties.


''ARC leverancier van CarAnalytics''

Met de adoptie van CarAnalytics als product maakt het Automotive Retail Consultancy mogelijk om promoties te doen en implementaties te faciliteren voor occasion retailers. Een Digital Analytics Platform wat in staat is de consumenten interesse te valideren op iedere voertuigadvertentie op basis van online surfgedrag. Het eigendom, technische beheer en verdere ontwikkelingen blijven ongewijzigd bij Digital Marketing Intelligence liggen.


Automotive Retail Consultancy helpt organisaties bij deze ontwikkelingen.