ONZE OPLOSSINGEN


Voor de meest voorkomende vraagstukken hebben we binnen ARC een aantal oplossingen ontwikkeld met bewezen resultaten.
Met onze data gedreven aanpak gaan wij voor het maximale resultaat die geldend is voor iedere unieke organisatie.

Bekijk de mogelijkheden op de detailpagina's van de oplossingen of neem contact met ons op als er specifieke vragen zijn.


digital roadmap


Een volledig Consultancy Programma voor een aantoonbare verbetering van de online aanwezigheid en prestaties van occasions. Gegarandeerd meer consumenten interacties, verkoopkansen en sales!

portal analyse


Een eenmalig Analytisch Onderzoek naar de inzet van occasion portals met behulp van ons eigen ontwikkelde Data Analyse Model. Dit resulteert in een objectieve toetsing van de waarde en ROI.

CARANalytics


Een Data Management Platform waarmee online occasion advertenties worden gevalideerd op consumenten interesse. CarAnalytics is uniek en maakt gebruik van real-time zoekgedrag gegevens.

Our business accelerators

dealer website


Autobedrijven kunnen bij ARC ook terecht voor de ontwikkeling van een nieuwe zoekmachine vriendelijke, kwalitatieve en betaalbare dealer website. Inclusief projectbegeleiding van A tot Z.

google analytics


Bij meer dan 80% van Automotive websites is GA helaas niet correct of volledig geïmplementeerd. Het is daarom waardevol deze integratie en/of inrichting te laten verzorgen door ARC.

online marketing


De kunst van Online Marketing is om de juiste doelgroep te bereiken, weten te verleiden, tot actie over te laten gaan en tot conversies om weten te zetten in een optimale funnel.  

kennissessie


In deze leerzame kennissessie komen alle elementen van Digital Retail van de toekomst aan bod om morgen meer Online Succes te kunnen behalen binnen het Retailbedrijf.