digital roadmap programma


Het Digital Roadmap programma is ontwikkeld voor Autobedrijven ter optimalisatie van de online aanwezigheid en verbetering van prestaties van voorraad voertuigen. De volledige aandacht gaat naar het verbeteren van de vind- en zichtbaarheid dat de interacties met consumenten zicht(meet)baar doet laten toenemen.
Een onderdeel van het programma is tevens een volledig onderzoek naar de toegevoegde waarde en/of bijdrage van occasionportals met de bijbehorende marketing Return on Investment (ROI). Inefficiënties in de online funnels worden snel transparant en vanuit financieel potentieel perspectief opgelost.
Het Digital Roadmap programma wordt uitgevoerd op periodieke projectbasis en kent 3 verschillende intensiteit niveaus . Deze zijn te budgetteren per voorraadauto of middels een vast tarief.

Gegarandeerd meer online succes en sales!

Hoe?


We hebben een weekcyclus ontwikkeld waarbij er terugkerend 10 stappen worden doorlopen. Dankzij deze korte sprints behalen we samen continu meetbare positieve resultaten. Stap voor stap, week na week exponentieel meer succes in Digital Retail.

De mate van het succes ligt grotendeels ook ten dele in handen bij de verkoopmedewerkers en verantwoordelijken. Door geregeld op locatie te coachen wordt iedereen aan boord van de sneltrein geholpen.

Tevens is de vrijheid van handelen voor de Consultant bepalend voor de mate van snelheid en te boeken progressie.

juiste level


Ook je eigen Online Succes Consultant in huis halen? Het kan!
Wij geven maximale kracht aan de organisatie om meer uit online te halen dan ooit te voren en is complementair aan Marketing en Sales.
De Digitale routekaart zijn wij, het gaspedaal bedien je zelf.

De aanbevolen minimale periode is 25 weken voor maximaal resultaat.
Er zijn 3 mogelijke keuzepakketten:

  • GOUD (Consultancy/Projectmanagement)
  • ZILVER (Advies/Raadgeving)
  • BRONS (Analyse/Inzichten)
  • START (CarAnalytics) Gratis

Tarieven al vanaf €1,-  per auto!

Liever eerst een eenmalig objectief occasionportal onderzoek? Check HIER.Support levels