web(site) development


De website van een Autobedrijf is een belangrijke online extensie van het bedrijf en vooral showroom geworden. ARC kan de ontwikkeling van een nieuwe website van
A tot Z faciliteren en begeleiden.
Dagelijks treffen we nog vele websites met een zeer matige SEO waarde. Dit is een gemiste kans wat ons betreft. De opbouw van de online waarde is een continu proces waarbij ook de technologie belangrijke rol speelt. In de afgelopen 5 jaar geen backend vernieuwingen gedaan? Dan kan het raadzaam zijn om vernieuwing te onderzoeken.


Ook voor de ontwikkeling van overige webapplicaties ben je bij ons op het juiste adres.

Multi Devices

Schets ontwerp

Wat?


ARC faciliteert in websites van minimaal het middel of hoger segment, zijn kwaliteit en klaar voor de toekomst. Deze dealer websites beschikken tevens over innovatieve voorraadmodules, zijn mobiel geschikt en conversie gedreven.

Het is goed mogelijk om eerst een website audit uit te laten voeren op de huidige website. Dit geeft mogelijk een betere onderbouwing voor de keuze die op dit moment het beste past.

Bedenk dat het verwachtingspatroon van consumenten wordt bepaald door de Tech reuzen als Bol, Coolblue, Amazon, etc. Consumenten besteden zo'n 75% van hun online tijd bij dit soort bedrijven. Ofwel, het zeldzame moment dat een zoekende autokoper zich op de dealer website begeeft moet wel in een split second voldoen aan de verwachting.


24/7 open


Om 18:00uur bedrijf dicht? Laat de online business vooral doorgaan. Genereer meer verkoopkansen of werkplaatsafspraken. Of integreer een onderdelenshop. Misschien wel een verhuurmodule, leasecalculator, klantenomgeving, chat, en zo nog veel meer online mogelijkheden om de (potentiele) klant te dienen aan de minimale verwachtingen van consumenten.

Website Audit eenmalig € 995,-

Initiële richtprijs vanaf € 10.000,-


Programmeren